عوامل موثر بر قیمت و خرید کانتینر
عوامل مختلفی بر روی قیمت و خرید کانتینر تأثیرگذار هستند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:
-
ابعاد کانتینر
خرید کانتینرها در ابعاد مختلف صورت میگیرد و باتوجه به هدفی که شما دارید، میتوانید ابعاد مورد نیاز را سفارش دهید. بنابراین، اگر ابعاد کانتینر بزرگتر باشد، قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت.
-
مواد و مصالح
به طور کلی، مواد و مصالحی که برای ساخت کانتینرها استفاده میشود، دارای کیفیتهای مختلفی هستند. بهعنوان مثال، استفاده از ورق گالوانیزه و صفحات پانل ساندویچی باعث افزایش کیفیت سازه میشود؛ زیرا صفحات پانل دارای خصوصیات عایق صوتی و حرارتی و غیره هستند. همچنین، اگر برای زیبایی نمای خارجی از کامپوزیت استفاده شود، قیمت نهایی کانتینر نیز بیشتر خواهد بود.
-
شرایط آب و هوایی
یکی از عواملی که باید مد نظر قرار گیرد، شرایط آب و هوایی منطقه است که کانتینر در آن قرار خواهد گرفت. بهعبارت دیگر، کانتینر باید با توجه به شرایط هر منطقه، مقاوم در برابر رطوبت، نور خورشید و غیره باشد.
-
نوع کانتینر
یکی دیگر از عوامل مؤثر در قیمت و خرید کانتینر، نوع محصول است. زیرا تجهیزات مورد استفاده در هر نوع محصول، متفاوت است. بهعنوان مثال، برای خرید کانتینر نگهبانی کوچک نیازی به لولهکشی آب نداریم، اما برای خرید کانتینر سرویس بهداشتی، بنا به ابعاد آن، به لولههای آب و فاضلاب نیاز داریم. این موضوع باعث تغییر در قیمت و خرید کانتینرها خواهد شد.
مواد استفاده شده در ساخت کانتینر
بهطور کلی، کانتینرها از مواد اولیه زیر ساخته میشوند:
- MDF
- ورقهای فولادی
- ورقهای آلومینیومی
- ورقهای گالوانیزه و آلوزینک
- PVC برای نمای داخلی کانتینر
- ساندویچ پانل برای سقف کانتینر
نکات قبل از خرید کانتینر
قبل از خرید کانتینر، لازم است به نکات زیر توجه کنید که برخی از این نکات عبارتند از:
- ابعاد
- طراحی
- قیمت
- کیفیت ساخت
- نحوه حمل و نقل
- آشنایی با انواع کانتینر
- کیفیت لوازم و قطعات
- استعلام مشخصات فنی
- تجهیزات و امکانات داخلی
- جنس بدنه یا پوشش خارجی
- نوع عایق گرمایشی و سرمایشی
- هدف خرید (کاربری کانتینر)
- امکان دریافت مجوزهای قانونی
- وجود شرایط محیطی برای نصب
ویژگیها و مشخصات فنی کانتینر
کانتینرها آهنی نیستند! ممکن است تصور عمومی افراد از آنها یک قوطی آهنی باشد. اما باید ذکر کرد که این تعریف بیشتر برای کانتینرها صدق میکند. بگذارید به مشخصات فنی آنها نگاهی بیندازیم. به طور کلی، آنها از دو بخش مجزا تشکیل شدهاند:
- اسکلت و شاسی
- پوشش بدنه و سقف
روشها و متدهای مختلفی برای ساختشان وجود دارد و این تنوع در ساخت به دلیل دو دلیل است. اولین دلیل وجود گزینههای متعدد برای انتخاب مواد اولیه است. آنها را میتوان از طیف گستردهای از مواد از قبیل چوب، پلاستیک، فایبرگلاس، فلز و غیره تهیه کرد. دومین دلیل هم کاربردهای متنوعی است که این سازه دارد.
شاسی و اسکلت کانتینر
این سازه برای اهداف مختلفی کاربرد دارد و به طبع، روشهای مختلفی برای ساخت آنها وجود دارد. اما به طور کلی، ساخت شاسی کف با استفاده از تیرآهن و اسکلت فلزی صورت میگیرد که بر اساس ابعاد و ضخامتهای مختلف، نوعهای متنوعی از آنها استفاده میشود. همچنین، اتصالات در اکثر موارد به صورت جوش دائمی انجام میشود اما اگر لازم باشد، قابلیت استفاده از روش پیچ و مهره نیز وجود دارد.
کانکسها از مواد مختلفی مانند ورقهای فولادی گالوانیزه، چوب، فایبرگلاس و پانلهای پیشساخته برای پوشش بدنه و سقف استفاده میکنند. مشتریان میتوانند هنگام سفارش، یکی از این مواد را انتخاب کنند که هرکدام ویژگیها و مزایای خاص خود را دارند. ساندویچ پانلها از چند لایه عایق حرارتی و یک لایه فلزی در هر طرف تشکیل شدهاند. ساندویچ پانلهای سقفی برای سقف و دیواری برای پوشش دیوار کانکس استفاده میشوند.
انواع کانکس و کاربردهای آنها
کانکسها بر اساس کاربردها یا مواد اولیه تقسیمبندی میشوند. انواع شامل کانکس چوبی یا آهنی برای پوشش دیوار میباشد. دستهبندی بر اساس کاربرد، راهنمای خوبی برای انتخاب مناسب میباشد.
کانکس فروشگاهی
برای ارائه محصولات مختلف استفاده میشود و دارای نورپردازی و کرکره برقی میباشد.
کانکس نگهبانی
برای حراست و نگهبانی با ابعاد کوچک و پنجرههای بزرگ استفاده میشود.
کانکس خوابگاهی
برای خوابیدن و استراحت کارکنان استفاده میشود و امکاناتی مانند سرویس بهداشتی دارد.
کانکس ویلایی
برای اسکان مسافران در مناطق تفریحی استفاده میشود و ابعاد بزرگتری دارد.
کانکس پزشکی
برای درمانگاههای سیار و درمانی استفاده میشود و دارای تهویه هوا، سیستم گرمایشی و سرویس بهداشتی است.
کانکس نماز خانهای
برای اقامه نماز در جادههای بین شهری استفاده میشود و فضایی برای اقامه نماز فراهم میکند.